Esküvői honlap

KÉSZÍTSÜK EL EGYÜTT
ESKÜVŐI HONLAPOTOKAT!


Egyedi, személyre szabott online meghívó

Mi az az esküvői weboldal?

Tapasztalatból tudom, hogy az esküvőszervezés sok stresszel jár. Mindenki szeretné, hogy a Nagy Nap tökéletes és zökkenőmentes legyen.

Szerencsére nem kell mindent egyedül megoldanotok, mert a Smart Invite készített nektek egy okos segítőtársat! Azért hoztam létre az interaktív esküvői meghívókat, vagyis az egyedi esküvői weboldalakat, hogy levegyek egy kis terhet a vállatokról. Könnyedén oszthatjátok meg a fontos információkat a vendégekkel, akik imádni fogják ezt a modern és stílusos megoldást.

Az online esküvői meghívó önmagában is hasznos (és menő), de papír alapú meghívó mellé is tökéletes kiegészítő.

Bízd rám esküvői meghívótok és honlapotok elkészítését, és élvezzétek a Nagy Nap szervezésének örömeit!

Miért lesz ez jó nektek?

Esküvői weboldal sablonok

esküvői honlap sablon
esküvői weboldal sablon
esküvői meghívó weboldal sablon
esküvői weboldal sablon
esküvői weboldal sablon
esküvői meghívó weboldal sablon
esküvői weboldal sablon


TRENDI ÉS PRAKTIKUS
SEGÍTŐTÁRS A SZERVEZÉSBEN


Hogy több időtök maradjon egymásra

Válassz a következő csomagok közül

ALAP CSOMAG

SABLONBÓL VÁLASZTVA

Amennyiben nem akartok, vagy nincs időtök a dizájnon agyalni, és villámgyors, olcsó megoldásra van szükségetek, akkor az alap csomag lesz számotokra az ideális megoldás.

85.000,- Ft

PRÉMIUM CSOMAG

EGYEDI DESIGN ALAPJÁN

Ha már kész elképzelésetek van az esküvő stílusáról, és ehhez igazítanátok a meghívót, esetleg plusz funkciókat is szeretnétek, akkor nektek a prémium csomag lesz a testhezálló.

125.000,- Ft

STRESSZMENTES KÉSZÜLŐDÉS
A NAGY NAPRA


Felcsigázott az ötlet, de még tele vagy kérdéssel? Akkor olvass tovább!

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen gyorsan készül el az esküvői weboldal?
Az alap csomag 2 hét alatt, a prémium csomag pedig 3 hét alatt készül el a szükséges információk rendelkezésre bocsátása után.

Hogyan tudom megosztani az esküvői honlapot a vendégekkel?
Az elkészült esküvői weboldal URL-jét egyszerűen megoszthatod e-mailben vagy zárt közösségi média csoportodban. Papír alapú meghívóra is rátehető a link vagy QR kód a belépési kóddal együtt.

Mit tartalmaz az alap csomag?
Az alap csomag tartalmazza a sablonokkal történő gyors elkészítést, 1 év tárhely és domain használatot, fotók és videók prezentálását, vendégadatok gyűjtését és jelszóval védett oldalt.

Mit tartalmaz a prémium csomag?
A prémium csomag tartalmazza a teljesen egyedi design elkészítését, 1,5 év tárhely és domain használatot, fotók és videók prezentálását, vendégadatok gyűjtését és jelszóval védett oldalt.

Hogyan történik a fizetés?
Az árajánlat elfogadását követően aláírjuk a szerződést, amely után 8 napotok van az előleg átutalására. A fennmaradó összeget a weboldal elkészítése és átadása után kell csak kifizetni.

Hogyan működik a vendégadatok gyűjtése az interaktív esküvői weboldalon?
A vendégadatok gyűjtése a weboldalon keresztül történik, ahol a meghívottak az igényeitekre szabott űrlapon válaszolhatnak. Ezek az adatok egy táblázatban gyűlnek, és minden visszajelzésről értesítést kaptok e-mailben. Az összegyűjtött adatokat pedig megbeszélt időközönként (és az esküvő előtt is természetesen) átadom nektek.

Van lehetőség az oldal testreszabására?
Igen, a prémium csomag esetében teljesen egyedi design készíthető az igényeknek megfelelően. Az alap csomag esetén is testre szabjuk a szövegeket, képeket, űrlapot, valamint a meglévő szekciókat törölhetjük vagy duplikálhatjuk.

Milyen információkra van szükség az esküvői weboldal elkészítéséhez?
A weboldal elkészítéséhez szükség van az esküvő időpontjára, helyszínére, a programtervre, egyedi szövegekre, képekre, és az űrlap kérdéseire. A szükséges stock fotókat pedig ingyenes és jogtiszta forrásból biztosítom nektek.

Van-e lehetőség a honlap többnyelvűvé tételére?
Igen, minimális felár ellenében többnyelvű weboldal is készíthető.

Hogyan garantálják az esküvői weboldal biztonságát?
Az oldal jelszóval védett (amit ti adhattok meg), így csak azok férhetnek hozzá, akik rendelkeznek a belépési kóddal.

Kiemelt partnerek